PSD naar WordPress

Upload nu je PSD naar WordPress design en ik zet je ontwerp pixel perfect om

Start direct, upload je design

Pixel Perfect

Laat je design pixel perfect omzetten naar Wordpress

Heldere Communicatie

Ruime ervaring met interpretatie van briefings en feedback

White Label

Het is voor jouw klant onzichtbaar dat je development hebt uitbesteed

PSD naar WordPress omzetten

PSD naar WordPress omzetten is maatwerk. Als ontwerper heb je exact voor ogen hoe de website eruit moet komen te zien. Dan is “ongeveer zoals het ontwerp” natuurlijk niet voldoende.

Als gespecialiseerde WordPress slicer heb ik al talloze photoshop ontwerpen omgezet naar een compleet functionerende website. Pixel perfect en altijd exact zoals het ontwerp bedoeld is.

Is het toch niet in één keer volledig naar wens? Natuurlijk is er alle ruimte voor uitgebreide correctie rondes. Alles om jouw PSD naar WordPress project naar volle tevredenheid af te ronden.

Start vandaag, upload direct je bestanden

Maatwerk zoals het hoort

Een Photoshop bestand (PSD) omzetten naar WordPress is maatwerk. Het process begint altijd met het slicen (onderverdelen) van het ontwerp. Vervolgens ga ik aan de slag in een lege WordPress installatie om het PSD bestand van scratch op te bouwen.

Wil je graag verschillende extra functionalities toevoegen aan de website? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat ik de website op maat ontwikkel kan iedere denkbare front-end techniek worden toegepast.

 • Op maat gemaakt WordPress thema, geen standaard werk
 • Geen overbodige load die de website vertraagd
 • Na oplevering gemakkelijk zelf bij te houden, zonder ingewikkelde code
 • Lean, mean, clean en onderscheidend

Hoe werkt het?

 1. Upload je ontwerp

  Je upload het PSD ontwerp. Voordat ik start neem ik het design goed door en haal onduidelijkheden weg. Ieder design is anders en ik wil zeker zijn dat we op dezelfde lijn zitten.

 2. PSD naar WordPress

  Als ieder detail helemaal duidelijk is ga ik aan de slag met het ontwikkelen van de WordPress website. Je kunt meekijken op een afgeschermde domein en ik houd je met regelmaat op de hoogte van de vorderingen.

 3. Controle door jou

  Mijn zweet moment... Jij controleert of het ontwerp volledig naar jouw wens is omgezet naar WordPress. Je stuurt mij de feedback en ik voer de aanpassingen direct uit.

 4. Afronding

  Pas als je 100% tevreden bent met het eindresultaat zet ik de website voor je online op een eigen domein. Ook ontvang je het op maat gemaakte thema als zip-file. Gratis te hergebruiken.

Start vandaag, upload direct je bestanden

Even voorstellen

Mijn naam is Stefan de Groot. Al van jongs af aan bezig met het ontwikkelen van website’s. De laatste 5 jaar gespecialiseerd in WordPress.

Daarnaast ook veel praktijk ervaring als online ondernemer. Ik begrijp hoe het is om met freelancers te werken en sta voor goede communicatie en duidelijke afspraken.

Bestandsformaten

Ook als het ontwerp niet beschikbaar is in PSD kan ik het moeiteloos omzetten naar WordPress. Of het nu gemaakt is in Sketch, Indesign of desnoods op papier :-). Ieder ontwerp zet ik zonder problemen om naar WordPress.

Beschik je alleen over een ruwe opzet van het ontwerp en heeft het design nog een paar professionele puntjes op de i nodig? Ik help graag bij het afronden van het design en voorzie jouw of jouw klant van feedback om het gebruiksgemak van de website te verbeteren.

PSD naar Woocommerce

Woocommerce is de webshop plugin van WordPress. Hiermee veranderd WordPress in één klap in een volledig functionerende webshop.

Ook alle PSD ontwerpen voor een webshop ontwikkel ik zonder moeite om naar volledig functionerende webshop. Van begin tot eind.

Technische Workflow

Ieder ontwerp ontwikkel ik vanaf scratch in een op maat gemaakt WordPress thema. Voor het comprimeren van CSS en JS maak ik gebruik van Gulp. Iedere andere developer kan hier eventueel op inhaken.

Voor de versie controle maak ik gebruik van git. Omdat ik werk in een online repository is samenwerken aan hetzelfde project voor mij geen probleem.

Wat kost dat?

Ieder project is net weer anders. Ik streef er altijd naar om een fixed price te rekenen. Niet onmogelijk duur, maar gewoon fair. Stuur mij je ontwerp via WeTransfer en je ontvangt van mij direct een kosteninschatting.

Ik sta voor de kwaliteit die ik lever en ga altijd en alleen voor 100% tevreden klanten.

 

Upload nu je bestand via WeTransfer

Je krijgt direct van mij te horen wat de kosten zullen zijn