Referenties

100% tevreden klanten, die hun klanten weer tevreden kunnen maken. Daar ga ik voor.

Stefan is flexibel en deskundig

We werken nu een tijdje samen met Stefan, dat bevalt geweldig goed. Stefan is erg flexibel, altijd te bereiken en deskundig op het gebied van WordPress. Hij kijkt naar mogelijkheden, in plaats van te focussen op wat niet kan. Dat is een eigenschap die je niet veel ziet bij webdevelopers.

Voor Stefan werkte ik met een andere freelance webdeveloper. De overstap naar Stefan verliep vlekkeloos en bespaart me veel hoofdpijn. Hij denkt goed mee, weet mijn design naadloos in een website te integreren en werkt erg precies. 

Ik wil Stefan van harte aanbevelen als webdeveloper.

Aart Bolle
BlackDesk

"Onze samenwerking met Stefan was van begin tot eind positief"

Onze samenwerking met Stefan was van begin tot eind positief. Stefan communiceert vlot en duidelijk, en denkt mee met zijn klant – niet altijd een evidentie in de webwereld. Bovendien levert Stefan zeer goed werk en is de nazorg top – altijd leuk! Als we wijzigingen nodig hebben aan onze website of als we een nieuwe site nodig hebben zou ik niet aarzelen om weer bij hem aan te kloppen.

Helga Fias
Foodiemarket

"De samenwerking met Stefan was een verademing"

Omdat het moeilijk was onze interne support voor ons Magento-platform op peil te houden zijn we op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen met het omzetten van onze websites naar WordPress/Woocommerce

Het was snel duidelijk dat Stefan wist waar hij over sprak en het offerte traject was efficiënt en duidelijk.

De samenwerking met Stefan was een verademing; hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Geen ingewikkelde verhalen gewoon doen wat er afgesproken is maar toch continu meedenken en het eindresultaat waar mogelijk nog beter maken.

Snelle respons op vragen en duidelijke uitleg bij de oplevering. De omzetting naar de nieuwe sites inclusief wisselen van hosting ging probleemloos en soepel.

Kan niets anders dan Stefan van harte aanbevelen.

Joost van Leur
Soundfreaq

"Wij willen Stefan van harte aanbevelen."

Omdat het voor de vindbaarheid van een website (in Google) belangrijk is dat een website ook geschikt is voor mobiele apparatuur (zoals smartphones, iPads e.d.) ben ik op zoek gegaan naar iemand die dit voor de website van mijn vrouw (www.gewoonjudith.nl) en  mijn eigen website (www.renesans.nl) kon verzorgen.

Uit de verschillende aanbieders was Stefan degene die zich het meest geïnteresseerd toonde en na een korte mailwisseling werd dit gevoel tijdens een telefoongesprek bevestigd. Nadat we overeenstemming hadden over de prijs heeft Stefan een nette offerte gemaakt met de belofte dat hij door zou gaan totdat wij 100% tevreden waren.

Daarna heeft Stefan in korte tijd en steeds met een tijdige terugkoppeling de werkzaamheden uitgevoerd en aanpassingen doorgevoerd totdat we helemaal tevreden waren. Op basis van deze ervaring willen we Stefan dan ook van harte aanbevelen en wensen hem heel veel succes met zijn bedrijf. Stefan, bedankt! Groetjes, René en Judith Bussink

René Bussink
ReneSans