Website responsive maken

Jouw website in één klap geschikt voor computer, laptop, tablet en smartphone

Start direct, neem nu contact op

Behoud je huidige design

Het responsive gedeelte is een uitbreiding

Voor alle schermen

Van mobiel tot desktop en van tablet tot laptop

Heldere communicatie

Geen gedoe, gewoon duidelijke afspraken

Responsive website, je kan er niet meer onderuit...

Jouw website responsive maken? Soms is een compleet nieuwe website of webshop nog niet nodig, maar wil je toch goed zichtbaar zijn op mobiel en tablet. Laat dan nu je huidige website responsive maken!

Anno 2017 komt gemiddeld al meer dan de helft van alle bezoekers via een mobiel apparaat en die trend zet zich alleen maar door…

Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte

Start vandaag nog met een responsive website

Wat is responsive design?

Een responsive website vormt zich automatisch naar de vorm van het scherm van de bezoeker. Hierdoor is jouw website ook goed zichtbaar op mobiel of tablet.

Google heeft officieel aangekondigd dat websites met responsive design beter zichtbaar zullen zijn in de mobiele zoekresultaten. Logisch, omdat dit voor bezoekers natuurlijk ook veel prettiger is.

 • Responsive website's worden beter geindexeerd door Google
 • Je huidige website design blijft behouden, maar wordt verbeterd met een responsive versie
 • Meer offerte aanvragen en/of bestellingen

Hoe werkt het?

 1. Analyse website

  Ik bekijk jouw website en analyseer in hoeverre het mogelijk is om deze responsive te maken. Soms is het gemakkelijker om de gehele website opnieuw op te bouwen.

 2. Responsive design

  We stellen vast wat er veranderd per beeldscherm in de responsive versie van de website.

 3. Responsive maken

  Het echte responsive maken van de website kan beginnen. Dit doe ik door aanpassingen in de HTML, CSS en JS files van de website. Zegt dat je niets? Geen paniek, daar heb je zelf niet mee te maken... :-)

 4. Klaar

  De nieuwe versie van je website is zichtbaar op een afgeschermd domein. Als je 100% tevreden bent met het resultaat verhuis ik de site naar je huidige domein.

Verschil mobiele versie en responsive design

Responsive design is relatief nieuw. Tot een paar jaar geleden werd vooral gewerkt met een aparte mobiele versie van de website. Dit is een soort app die beschikbaar is via een andere URL zoals bijvoorbeeld m.example.com.

Het grote nadeel van een aparte mobiele website is dat je eigenlijk twee websites hebt. Deze moeten dan ook in twee verschillende systemen worden bijhouden. Bij een responsive gemaakte website blijft al jouw content ook mobiel beschikbaar, alleen in een iets andere – meer logische – opmaak.

Wat kost een website Responsive maken?

Het is sterk afhankelijk van de huidige website codering om te bepalen hoe ingewikkeld het is om jouw website om te bouwen. In sommige situaties zal ik jouw huidige website in hetzelfde design opnieuw opbouwen om de code voor responsive design netjes te kunnen ontwikkelen.

Vraag nu direct een volledig vrijblijvende offerte aan en ik laat  binnen 48 uur weten hoe de kosten voor jouw website uit zullen pakken.

Start vandaag met een responsive website

Vraag een volledig vrijblijvende offerte aan