Freelance WordPress developer

Hi! Ik ben Stefan de Groot. Freelance WordPress developer, klaar voor de strijd!

Start direct, huur mij nu in!

Heldere communicatie

Een developer met communicatie skills, echt waar.. :-)

WordPress thema op maat

Geen standaard thema's, maar op maat ontwikkeld

White Label

Schone code zonder verwijzingen. Een eindklant hoeft niet te weten van mijn bestaan.

WordPress developer voor maatwerk

Opzoek naar een Freelance WordPress developer? Of het nu gaat om het online realiseren van een design, of het ombouwen vanuit een ander CMS systeem. Als ervaren WordPress freelancer ga ik met alle liefde voor je aan de slag.

Mijn naam is Stefan de Groot en ik heb meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van website’s. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in WordPress en gewerkt voor talloze opdrachtgevers.

Bekijk mijn referenties en portfolio voor meer informatie.

Huur mij nu in als WordPress developer

Aanpak als WordPress bouwer

Als WordPress developer bouw ik een op maat gemaakt thema vanaf scratch. Ik maak zo min mogelijk gebruik van externe plugin’s en werk altijd volgens de laatste webstandaard met HTML5 en CSS3. Mobile first met een responsive design. Alles voor de beste performance en optimale codering van de website.

Mijn uitgangspunt is altijd dat jij (of jouw klant) als eigenaar van de website ieder stukje content zelf moet kunnen beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van een slider of het invoeren van een titel. Als professionele WordPress ontwikkelaar geef ik de garantie dat alles is aan te passen in het WordPress CMS systeem. Zonder dat je gebruik hoeft te maken van ingewikkelde code’s.

  • Maatwerk in WordPress, dus iedere denkbare front-end techniek is toepasbaar
  • Strenge selectie op het gebruik van externe plugin's. Geen "rotzooi"
  • WordPress thema op maat gemaakt vanaf scratch
  • Volgens de laatste webstandaard in HTML5 en CSS3

Wat kan ik voor je doen?

Het grootste deel van mijn tijd ben ik bezig met het ontwikkelen van op maat gemaakt WordPress thema’s. Ieder denkbaar design zet ik moeiteloos om naar WordPress, zonder beperkingen. Omdat ik altijd werk vanaf scratch is eigenlijk alles mogelijk en is iedere beschikbare front -end techniek toepasbaar.

Daarnaast maak ik ook geregeld custom plugin’s voor het koppelen van verschillende api’s of het aanpassen van een externe plugin’s.

Kortom. Opzoek naar maatwerk in WordPress? Neem contact met mij op en ik help je graag!

Wordpress developer

Technische workflow

Een stukje uitleg voor de technische lezers. Als je daar niet toe behoort, sla deze alinea gerust over… 😉

Ik werk altijd vanuit een zelf ontwikkeld startertheme in WordPress waarmee ik de website opbouw. Voor het comprimeren van CSS en JS maak ik gebruik van Gulp. Thema’s lever ik altijd compleet aan met package.json en een gulpfile.js zodat een ander de ontwikkeling eventueel kan voorzetten.

Voor de versie controle maak ik gebruik van git. Omdat ik werk in een online repository is samenwerken aan hetzelfde project voor mij geen probleem. Op dit moment gebruik ik Bitbucket en Deploybot voor live deployment naar de server.

<einde technisch bericht>

Huur mij nu in als WordPress developer

Ik kom graag een fixed price overeen

De oplevering

Tijdens mijn werkzaamheden houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen. Regelmatig upload ik mijn werk naar een besloten online omgeving. Je weet dus altijd exact hoe het project er voor staat.

Het verhuizen of overzetten van de website naar de hosting omgeving doe ik altijd kosteloos. Ook ontvang je het thema van de website in een zip file. Gemakkelijk en kosteloos her te gebruiken. Geen probleem.

Als het gewenst is maak ik bij oplevering een persoonlijke instructievideo om de bediening van de op maat gemaakte functies in het WordPress CMS-systeem te laten zien.

Wat kost dat?

Om verassingen achteraf te voorkomen, werk ik graag voor een vooraf afgesproken vast bedrag. Zo weet je altijd exact waar je aan toe bent. De prijs is sterk afhankelijk van het aangeleverde design en de functies.

Neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.