WordPress website laten maken

Start direct! Geen standaard thema, maar onderscheidend en echt op maat gemaakt

Neem nu contact met mij op

Op maat gemaakt

Er is al genoeg van hetzelfde, onderscheid jezelf met een unieke website

Responsive design

Geschikt voor desktop, tablet en smartphone

Heldere communicatie

Een webdeveloper die gewoon bereikbaar is, ook weleens fijn.. :-)

Een onderscheidende WordPress website

WordPress website laten maken? Goede keuze! Verzeker jezelf van een absoluut unieke website. Geen standaard werk, maar een uitstraling die echt past bij jouw bedrijf of organisatie. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige eerste indruk voor potentiële nieuwe klanten.

Mijn naam is Stefan de Groot, freelance WordPress developer met meer dan 10 jaar ervaring. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complex Wordpress project, mijn doel is altijd een uitmuntend eindresultaat.

Start vandaag, vraag nu direct een offerte aan

We <3 WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Het is ontzettend gebruiksvriendelijk en vormt de ultieme basis voor een website die optimaal scoort in Google.

Een op maat gemaakte WordPress website is nog gemakkelijker bij te houden. Het bevat geen overbodige functies of instellingen. Hierdoor is ook de performance (snelheid) en veiligheid van je website optimaal.

 • WordPress website op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor de hoogste posities in Google
 • Geschikt voor desktop, laptop, tablet en smartphone
 • Intergratie met alle mogelijke social media platformen
 • Iedere mogelijke functionaliteit die je kan bedenken

Hoe gaat een WordPress website laten maken in z'n werk?

 1. Doel bepalen

  Iedere pagina binnen een website heeft een doel. Bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte, het inschrijven op de nieuwsbrief of simpelweg als uitgebreide brochure van je bedrijf.

  Met dit doel in gedachte zullen wij in een goed gesprek de eerste lijnen voor de nieuwe website optekenen.

 2. Wireframe

  Aan de hand van de doelen stellen we een wireframe op. Zie het als het geraamte voor de website. De structuur, indeling en de pagina's worden hier bepaald.

 3. Het ontwerp

  Aan de hand van het wireframe maken we een ontwerp op maat. Geheel volgens jouw wensen en gevraagde stijl. Je wordt hier regelmatig van op de hoogte gehouden.

 4. WordPress website

  Als het design volledig naar wens is gaan we over tot het echt werk... De ontwikkeling van de website op maat in WordPress. Je krijgt toegang tot een afgeschermde url om mee te kijken.

 5. Klaar!

  De website is nu klaar en kan live worden gezet op een eigen domein. Je krijgt uitgebreide instructies zodat je zelf de website gemakkelijk kan bijhouden in WordPress.

Start vandaag! Vraag nu een volledig vrijblijvende offerte aan